Miksi pitäisi ostaa oma kone kun voi käyttää toverin konetta?

Nyt on Mustapekalla kommunistinen meininki. Koneita ei tarvitse omistaa!

Mitä tämä oikein tarkoittaa?

Mustapekka yhdisti kaikki maailman aatteet ja uskonnot yhdeksi palvelukokonaisuudeksi

– Vapaus, veljeys ja tasearvo –

Mustapekan

MANI
FESTI

I Älä sido pääomaa laitteisiin. Käytä kolhoosin kuokkaa. Hanki palvelulaitteet tai liisaa.

II Ennusta liiketoimintaasi.  Älä ajaudu kertainvestointeihin. Kun ostat palvelulaitteen voit luottaa kolhoosisi kassavirtalaskelmaan kuin Neuvostoliittoon.

Älä omista

Taas mulle kävi näin

Toverit! Omasta kokemuksesta voin sanoa, että onneksi minulla oli Mustapekan palvelulaite.

Tänään nimittäin kapitalistis-fasistiset voimat hyökkäsivät kimppuuni tuhoten ATK-laitteeni minihelikopterihyökkäyksellä. Koneellani oli runsaasti tärkeää tietoa (mm. Toveri Leninin Kootut teokset), mutta onneksi se oli palvelulaite ja kaikki oli varmuuskopioitu pilveen. Kaikki on siis kunnossa!

Kauan eläköön marxilais-kapitalististinen sosialismi!

Mustapekan

MANI
FESTI

III Muista verotehokkuus. Voit hyödyntää palvelulaitteet täysin kolhoosin poistoissa – toveri Josifille jää vähemmän! “Mikä on sinun on myös minun, mikä on minun on vain minun.”

IV Suosi suomalaista. Tšuhnat ovat yksinkertaisia, mutta luotettavia. Kannattaa hankkia laitteet niiltä. Lisäksi esimerkiksi varmuuskopiot ovat Suomessa suomalaisilla palvelimilla, ei missään Neuvostoliitossa tai epämääräisessä paikassa.

Da. Nyt ne ovat täällä – Mustapekan palvelulaitteet!

Palvelulaite on helpoin ja huolettomin ratkaisu hankkia kolhoosin IT-laitteet. Voit nukkua yösi rauhassa, sillä tietosi ja tiedostosi on aina tallessa, vaikka koneesi hajoaisi tai katoaisi. Saat selkeällä kuukausimaksulla käyttöösi laitteet ilman omistamisen riesaa.

Laitteet on vakuutettu ja niihin on sisällytetty asiakastuki ja huoltosopimus, joka on lajissaan paras: huippunopea huolto, laitteen ilmainen nouto ja palautus, varalaite pidemmässä huollossa sekä varmuuskopiointi ja datan palautus huollon jälkeen. Tietokoneisiin tulee oletuksena jatkuva ja rajaton 24/7 varmuuskopiointi, jonka ansiosta tietosi ovat täysin turvattu.

Saat lisäksi käyttöösi hallintarekisterin, josta näet palvelusopimuksessa olevat laitteet ja niiden palvelusopimukset. Sopimuskauden päätyttyä laitteet kierrätetään tietoturvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Hanki nyt palvelulaite. Kolhoosi kiittää!

#mustapekka #palvelulaite #harasoo

Mustapekan

MANI
FESTI

V Vaadi hyvää palvelua. Halvimmalla ratkaisulla saat vain pahimmat ongelmat. Hyvästä palvelusta kannattaa maksaa. Kyllä laadun päälle ymmärtää kommunistikin. Mustapekan ICT-politrukit valvovat palvelun laatua yötä päivää.

VI Turvaa tietosi. Tietosi säilyvät meillä kuin Lenin mausoleumissa. Et tarvitse omia varmuusvälineitä tai -palveluita kun käytät 24/7 pilvivarmuuskopiointia.

Säästä ruplasi perunoihin

Miksi rasittaisit kolhoosisi taloutta omistamisella? Todellinen toveri ei tuhlaa rahojaan, vaan käyttää ne järkevästi! Käytä pienellä kuukausimaksulla Mustapekan konetta ja säästä ruplasi.

Alle puolen mahorkka-askin hinnalla päivässä saat käyttöösi nopean ATK-koneen!

MACBOOK PRO 13″
Palvelulaitteena
Sisältää kaiken

66,26 € / KK

Tämä on se nappi, jota on niin kovasti pelätty kautta aikojen. Ihan tavallisen näköinen, eikö vain?

MUTTA ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ PAINA SITÄ, MUUTEN VOI TAPAHTUA KAUHEITA!

Mustapekan

MANI
FESTI

VII Usko aatteeseen. Kaptalismi on toteutunut aina puhtaimmin sosialismin käyttövoimana. Tartu kuokkaan kanssamme.

“Kun jakaa, niin saa.”

– V. Lenin

Kommunistista kapitalismia jo vuodesta 1995

– Vapaus, veljeys ja tasearvo –