Lähes viikottain saa lukea uutisia, joissa jonkin suomalaisen yrityksen toiminta on lamaantunut verkkohyökkäyksen seurauksena. Pahimmillaan toiminnan katkos on kestänyt viikkoja ja aiheuttanut mittavaa vahinkoa liiketoiminnalle.

Uusien kiristyshaittaohjelmien ja virusten vyöryessä verkkoon, kehitettiin Mustapekalla keinoja suojautua verkon uhkia vastaan. Turvaleasingissä saat ilmaiseksi kaupan päälle Mustasilmä-palvelun, joka sisältää virustorjunta- ja etätukiohjelmiston (arvo 9€/kk). Jos tähän ostat vielä lisäksi jatkuvan ja rajattoman varmuuskopiointipalvelun, voit nukkua yösi rauhassa.

Pakettia voi laajentaa myös huoltosopimuksella, jossa on kolmen päivän vasteaika ja varalaite jos huolto on pidempi kuin kolme päivää. Rajattoman sähköpostin ja puhelimen kautta tapahtuvan käyttötuen voi myös lisätä pakettiin.

Tämä koko paketti on saatavana myös täydellisesti paketoituna Mustaomena-palveluna, joka sisältää kaiken mitä turvaleasingissa on, mutta päälle tulee vielä laitteiston täydellinen vakuutus rikkoutumisen tai muun onnettomuuden varalta.

Mustapekan Apple-leasing »

Lue Mustapekan helposta sähköisestä leasingista »

Turvaleasing -mitä se sisältää?

Turvaleasing on Mustapekan Apple-leasing, jossa on seuraavat ominaisuudet ja mahdollisuudet:

 • Mustasilmä 0€/kk (arvo 9€/kk)
  •  Virustorjuntaohjelmisto
  •  Etätukiohjelmisto
 • Mahdollisuus laajentaa varmuuskopioinnilla 10€/kk + alv.
 • Mahdollisuus laajentaa Mustapekan huoltosopimuksella 15€/kk + alv. (Sisältää kolmen päivän vasteajan + varalaitteen jos huolto pitempi)
 • Mahdollisuus rajattomaan käyttötukeen sähköpostilla tai puhelimella 30€/kk +alv. tai tuki tuntityönä 75€/h + alv.

Klikkaa Mustapekan verkkokauppaan leasing-ostoksille »

Mitä Mustaomena sisältää?

 • Varmuuskopiointi varmistaa tallennettujen tiedostojen säilymisen ja palauttamisen, mikäli laitteiston käyttö estyy.
 • Vakuutus turvaa laitteistoihin kohdistuvat vahinkotapaukset ja tekee niiden aiheuttamat kustannukset ennakoitaviksi.
 • Ylläpito tarjoaa käyttäjälle Apple-ammattilaisen tarjoaman rajattoman puhelintuen, laitevalvonnan sekä verkon yli tarjottavan laitteen etähallinnan.
 • Huolto, johon sisältyy laitteen kuljetukset ja vaihtolaite, mikäli huolto ylittää normaalin huoltoajan (kolme arkipäivää).
 • Ajankohtainen virustorjuntaohjelmisto

Leasingkoneisiin saat myös ohjelmistot kauttamme. Esimerkiksi Microsoft Office365 (sis. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive for Business 1 Tt) 8,80€/kk + alv.

MUSTAPEKAN KOLMEN KOHDAN OHJEET TURVALLISEEN DATAAMISEEN

 

 1. Ehkäise ei-toivotut virukset käyttämällä turvaohjelmia ja -ohjeita.
 2. Suojaa datasi käyttämällä aktiivista varmuuskopiointivälinettä, joko ulkoista kiintolevyä tai pilvipalvelua
 3. Pane laitteistoasiasi kuntoon. Hitaalla koneella on esimerkiksi kiusaus sammuttaa virustorjunta. Uudelle koneelle saat myös uusimmat käyttöjärjestelmäpäivitykset ja ohjelmat toimivat nopeammin ja luotettavammin.